ööööh? vet.inte.vad.jag.ska.skriva.här.

HAHAHA. Jag kom på en sak..
När jag var liten så skickade jag in en annons i en tidning att jag sökte brevvänner. Jag fick verkligen jättemycket brev varje dag. Det var verkligen roligt. Jag kollade igenom alla och sorterade de jag ville ha kvar och de jag tackade nej till (jag kan ju inte skriva till 100st samtidigt?). Så jag svarade de jag inte ville ha kvar, de andra breven la jag någonstans och sedan glömde jag bort dem. Så de jag skulle brevväxlat med har jag inte svarat, de breven ligger någonstans.
Bra jobbat!

.låten.rockar.fett.

Minns ni?
Helt grym ju.
Klicka här.
(Spotify länk)

Arkiv





Jag har tråkigt. Att läsa en bok på engelska för att man måste och för att man är bra på att skjuta upp saker är inget jag rekomenderar! Gör saker i tid! Det måste jag verkligen bli bättre på.
Lite bilder från arkivet fick det bli. Jag får se till att blogga så mycket jag kan under helgerna eftersom jag inte har mycket tid under veckan.


some summer



Lite sommarkläder som jag mer än gärna vill ha på mig i sommar...

++




Vet någon människa var man kan hitta en sånhär skinnkjol som är på bilden?

all random





Var nyss och tränade. Riktigt skönt. Idag är det söndag - söndagsångest. Jag måste sätta mig med en engelskabok, för en timma sedan typ. Jag läser inte fort, och ska ha läst början av boken till imorgon, så det måste jag sätta fart med.
Lördag igår, vi var hos elvira. Riktigt trevligt. Älskar lördagar. Det är den dagen man ser fram emot under veckan, men sen så tar den slut så fort. Det är tråkigt...

Musiktips; klicka här & här (spotifylänk)
Det låter inte som min musiksmak, men shit vad bra de är, (lyssna på de andra låtarna också)

fredag <3


jag just nu.

Idag blev det en runda på stan med Nirmela a.k.a Nirmutt. Köpte tröjan på bilden, tygpåse, väska, hårinpackning och det väldigt behövande läppsylet som jag längtat så efter, efter att mitt förra försvunnit spårlöst. Men nu är jag äntligen ägare till ett nytt.
Tröjan (på bilden) är så otroligt skön och gick endast på 50:- från ginatricot, likasom väskan. Jag är nöjd, och nu är det äntligen fredag. Dricker cola och äter cheeseburgare. Mumms.

two




fin ärm. oja. riktigt fin...
jag saknar min längd på håret :(

varning för (många) härliga bilder














Källa: http://www.bikbok.com

Oj det var mycket. Men jag gillar verkligen dessa bilder. Så härliga och jag längtar bara mer och mer efter sommaren nu. Tänk så skönt att gå klädd såhär. I can't wait. Men innan sommaren kommer så blir det ännu mer snö, och snöstorm.

homework

Jag håller på att skriva på min SO. Äntligen sitter jag med den. Den ska vara inne på fredag och jag trodde inte jag skulle hinna, men nu har jag skrivit riktigt mycket och ska bara skriva om en existentiell fråga, sedan är jag klar! :o Hoppas jag hinner klart innan min bror kommer hem, för då blir det liv i huset och då får jag inget gjort... Det är ju så skönt nu med bara jag i vardagsrummet och musiken i högtalarna. Det här har ju gått bättre än vad jag trodde. Jag får hitta en lugnare plats när han kommer hem helt enkelt. För detta SKA jag bli klar med idag. Ehehe, jag kan ju försöka iaf.

...och jag som hade som nyårslöfte att inte skjuta upp saker. jo det gick ju bra..

fall in to

Känner ni igen känslan när allt känns hopplöst? När man gjort något man ångrar och vill att det ska vara som förut, fast man igentligen vet att det man gjorde var nödvändigt?
Så känner jag just nu. Jag tror jag exploderar. Allt och alla går mig så nerverna av en så liten och obetydlig sak. Det går aldrig någonsin att jämföras med (exempelvis) Hati-tragedin. Ett i-landsproblem är vad det är, men så jobbigt.

ge mig sommar, NU.

Var på hagagymnasiet idag. Riktigt bra skola, så nu har jag beslutsångest. Haga eller Kungsgård? Det kan ju ingen annan än jag bestämma, så jag får fundera lite till.
Kattis och jag har planer för sommaren, och nu kan jag inte vänta längre. Det kommer bli helt otroligt underbart, om vi bara tar tag i det, som vi inte gjorde förra året, men det är flera dagar kvar till sommarlovet så det är väl ingenting att tänka på än. Hur som helst. It's going to be awsum!

Nu spelas Taylor Swift på spotiy och jag känner mig hungrig och febrig. Hoppas bara att jag inte kommer bli sjuk... Det skulle inte gillas, inte ett dugg.

maybe?!


Funderar starkt på att köpa dessa skor när pengarna är inne på kortet (måndag). Under skon är det så bra så det går att gå med dem nu i vinter också.


shoot an apple of my head

My god, vilken jobbig dag. Det började med NO och läxförhöret gick sjukt dåligt. Men min lärare vet att jag kan det så han sa att det blev bra ändå. Efter det hade vi idrott och ja, man kan väl säga att jag lite "smådog" där. Vi hade en grymt jobbig lektion med styrketräning. Våran gympalärare gick runt och skrek "KÄMPA" och så fort man ville vila så kom hon där och skrek att vi skulle fortsätta. Det går inte att beskriva med ord hur jobbigt det var, men jag önskar att jag aldrig kommer att behöva göra om det där på skolgympa igen. Isf gör jag det i min egen tackt, själv. Dagen fortsatte bra men lite vinglig (pga mjölksyran). Imorgon är sista dagen i skolan, för på fredag är jag på prova-på dag på Hagagymnasiet. Sen är det heeelg. Älskade helg, du är saknad. Inte för att det var länge sen det var helg... mnmn.

Musiktips på spotify (spotify in my <3)

Flashback - Calvin Harris
Winter - Joshua Radin
Clocks - Coldplay
Danska med vapen - Maskinen

18.36

Ojojoj vad jag är trött. Jag tror jag tar och sover nu.. eller nae, jag måste plugga no. Underbart! Dagen har iaf varit väldigt bra och kort. Nu ska jag med mamma o handla, sen blir det NO-plugg.

Im stuck

¨
Spelet hittar ni här.

let it fall like rain from my eyes



Riktigt skön dag. Tog mig en sovmorgon och runt lunch stack jag ner till Kungsgård på prova-på dag på SP/MP. Vi fick dela in oss i grupper och sedan intervjua varandra. Resultaten kan ni se här på deras egna skoltidning. Jag tycker skolan ser rätt gammal ut, men det var ändå en skön känsla där och jag tror jag kommer ha väldigt roligt under gymnasiet, så det blir nog ett av mina val.


give.me.summer



Det är dålig uppdatering, jag vet. Men det är mycket i skolan och då vill man ta vara på helgerna. Imorgon ska jag på prova-på dag på Kungsgård - samhäll/media. Får se om det är något att ha då. Hoppas det är bra.
Idag var vi och kollade på lägenhet. Jag var inte glad åt det, för jag älskar mitt hus, vill verkligen inte flytta. Och gissa vem som fick sin vilja igenom? Jo, jag, haha! Vi flyttar inte, vi bygger ut istället. Då får jag större rum också. How great?


16.17



Det är lördag. Och vad skönt det var att sova. Igår var vi hos elli och kollade på någon film, men jag var inte så inne i den. Hade sms-konversation med nirre istället, haha! På måndag är första prova-på-dagen på kungsgård.

21.19

Kollar på Glee och ska snart upp och duscha. Idag har jag hunnit klart med svenska-uppgiften och det är hur skönt som helst. En annan sak som är skön är att det är fredag imorgon. Och jag tror minsann att Matarr kommer till skolan då. Den grabben har man saknat. Vi hörs imorgon.

Vad jag lyssnar på nu


100113

Statistiken går neråt med det är så det får vara nu, för jag har inte så mycket tid att blogga nu. Det är redan mycket i skolan och idag har jag legat i migrän. Har fortfarande ont i huvudet men jag får sova och se om det går över, vilket det antagligen gör. Nu ska jag snart duscha. Höreees.

20.15


jag tycker ankan är söt :)

Jag trodde igår att idag skulle bli en bra dag - och jag hade så rätt så. Skoldagen har varit riktigt kort (4 lektioner, började 9.10 - runt 13.00) och efter skolan stack jag hem och åt lite, efter det gick jag vidare till elvira där mina underbara vänner var. Jag måste ha förlängt livet med ett år idag, så mycket jag har skrattat (om ni hört att det sägs att man förlänger livet om man skrattar). Idag anmälde jag mig även till prova-på-dagar på gymnasieskolor nästa vecka. Två dagar utan min skola, glider runt på gymnasiet istället och känner mig ett år äldre. Haha!

+ jag måste ersänna att jag är grymt avundsjuk på KENZA som är i thailand. :o


godmorgon

Godmorgon. Sitter och lyssnar på rix fm och äter frukost. Om 10 minuter går jag till skolan. Andra dagen nu, det börjar kännas normalt. Idag är en väldigt kort dag (9.10-13.30). Så det är skönt. Vi hörs när jag kommer hem igen. Puss.

spring


Källa: http://erinwasson.com/

Såhär tror jag vårens mode ser ut: ljusa färger så som biege och rosa, transparenta tyger och prickigt. Och jag gillar det! Nu vill jag bara att det ska bli vår, hälst sommar då.

you need a catscan




Första dagen i skolan avklarad. Det var inte så farligt, haha! När man varit där i någon timma så kändes det som om man varit där i flera månader, haha! Allt kändes som vanligt liksom. Och självklart ska vi få läxa första dagen. Menmen, än har det inte börjar på allvar, så jag ska inte klaga. ;)


Bloggarna driver med ICA



Hittade denna video på devote.se. Inte mer än rätt att bloggarna gör parodi på ICA efter vad ICA gjorde mot oss, haha! Den är rolig. Undrar vad skaparna av ICA-reklamerna kommer säga nu, haha! ;)

söndag

Det blev inget bra slut på lovet. Har inte gjort ett skit idag. Men men. Det kan vara skönt att bara slappa också, för det kommer jag ju inte ha så mycket tid till när skolan börjar igen. Jag ska försöka att blogga så mycket jag kan och har tid till nu under skoltiden. Det kommer ju inte att bli lika många inlägg, men jag ska försöka att åtminstone lägga ut ett inlägg om dagen.

heyhey

Den här tjejen har också riktigt snygg stil.
Henne hittar du här.





update: ni måste även kolla in denna tjej. ;)

this is it this time

 
 

Ett ord: Incredible.
Du hittar henne här.

about me

Namn: Julia linnea marita jonander

Kallas för: för det mesta kallas jag för lulle, men jag föredrar julia. ;)

Stjärntecken: tvilling

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: två i öronen, funderar på en i naveln

Tatueringar: inga.

Längd: 1.73

Skostorlek: 39

Hårfärg: brownhead

Fräknar: solfräknar på sommaren

Motto: oj, jag vet inte.

Kär? nix, inte nu.

Önskar du att du bodde någon annanstans? i en annan stad kanske, men inte i ngt annat hus, jag älskar mitt hus!

Tycker du att du är attraktiv? haha, jag vet inte! man har sina bra dagar ibland. ibland kan jag väl säga...

Dricker du? nope!

Vilket schampo använder du? det är olika varje gång. för tillfället är det jane hellen.

Vilken parfym använder du? den underbara "So...? Superstar".

Vad är du rädd för? min största rädsla är döden.

Gillar du att tvätta? haha, nej, verkligen inte.

Gillar du berg- och dalbanor? ooohja! älskar.

 

 

Senaste…

Filmen du hyrde? det var länge sen, men jag tror det var Mamma Mia.

Filmen du köpte? minns inte.

Låten du hörde: kesha - animal

Låten du laddade ner? minns inte, haha!

Personen du ringde? oj, jag har dåligt minne. det kommer jag inte heller ihåg. men det vara kanske mamma eller pappa?

Personen som ringde dig? säkert också mamma eller pappa..

TV-program du såg? någon komediserie på femman..

Person du tänkte på? måste varit mamma eller pappa, för att jag svarade på frågan längre upp om dem.

 

 

Favorit…

Låt: ke$has nya skiva

Sak att göra: fota/umgås med vänner/resa m.m.

Sport: gills dans?

Dryck: Kiviks juicer <3

Kläder: vet inte riktigt. tights och något bekvämt till det. och även klackskor.

Film: har ingen favorit film

Bil: våran saab. no idea vad den heter.

Serie: VÄNNER! även desperate housewifes och våra bästa år. 

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? nej

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? njaa

 

 


Antal…

Gånger du varit kär? vet inte. två kanske?

Gånger ditt hjärta brustit? vet inte riktigt. någon / några ggr.

Hjärtan brustet på grund av dig? en tror jag.

Tjejer du kysst? Pussat kanske man kan säga att jag har gjort på många

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? går fortfarande i grundskolan

Gånger ditt namn varit med i tidningen? många! vet inte exakt. men mer än 10 tror jag. varje gång en födelsedags annons satts in, haha! och när jag föddes.

 

Senaste…

Boken du läste? Var längesen jag läste en bok, men det var nog Ondskan.

Personen du fick e-mail av? vet inte.

Personen du fick brev av? ebersteinska och något mer gymnasie.

Personen du fick sms av? vet inte, orkar inte kolla ;)

Gången hela din familj åt middag tillsammans? en halvtimma sen kanske?

Saken du köpte? minns inte.

Vad har du gjort idag? städat, ätit, och lyssnat mycket på musik.

Brukar du svära mycket? inte hemma, det gillas inte. men annars ibland. väldigt sällan.

När stiger du upp på morgonen? nu på lovet har det varit runt 11/12. när det är skola blir det runt 7.

Vad har du på dig? tights, kjol, linne och tröja.

Vad ska du göra ikväll? inget planerat.

Vad är du allergisk mot? ingenting... mjölk kanske är det jag är mäst allergisk mot, men det är inte mycket!

Var har du ont? i ryggen & nacken lite.. men det är pyttelite. annars ingenstans.

Använder du hårspray? varje dag.

Kan du stå på händer? nej, men jag kan stå på mina händer. haha!

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström

Salt eller socker? sugggar

Gillar du ketchup? yes.

Är du glad nu? jodå.

Var du glad igår? Ja

Vad dansar du till? Det senaste

Stockholm är… ? Ett ställe jag älskar och gärna skulle vilja bo i när jag blir stor.

Göteborg är… ? en stor stad i sverige som jag bara besökt en gång (tror jag?)

Kan du sjunga? många säger det. själv vet jag inte.

Spaghetti eller makaroner? beror på.

Land du vill besöka? USA, Australien, Afrika, Kina, Japan & Italien.


photoscape



Måste bara rekomendera photoscape. Det är något jag tycker ni ska kolla in. Ett nedladdningsprogram där du kan redigera dina bilder på ett väldigt enkelt sätt.


brownie



Såhär ser min nya hårfärg ut, som jag inte har kunnat visa er. But now you see!
Imorgon börjar skolan igen och det gillar jag verkligen inte!!
Idag har det bara blivit städning av rummet, men jag känner att jag inte vill sitta hemma sista dagen på lovet!
Nej, jag måste hitta på något. Jag ska iaf göra en ny header, det ska fixas.

animal



Keshas nya album går hela tiden i högtalarna hemma hos mig. Den är så bra! Jag har flera favoriter, det här är en av dem.

Lyssna på hennes album genom att klicka här.

this VS this



Antingen eller, enligt mig. Jag kunde inte riktigt bestämma mig över om jag föredrog godis eller glass, det beror på. På sommaren äter jag hellre glass, men annars är det godis som gäller!
Hur röstar ni?

Alla har vi varit små




bild 1: jag, vet inte hur gammal. bild 2: jag sovandes med huvudet i soffan och benen på golvet, haha!
bild 3: jag på sjukhuset med lunginflamation.


Jag hittade massa gamla bilder på mig hos min mormor när jag var där senast. Jag måste ersänna att jag var söt när jag var liten, haha! :)


14.33

Ja, vad kan man göra idag? No idea. Ikväll sticker jag till nirre iaf! Nu ska jag göra iordning mig och hitta på något. Jag skriver från min lilla dator utan windows, så jag har inte mycket bilder på denna dator, där av den dåliga uppdateringen. Jag ska se till att uppdatera mera senare - med bilder! Vi hörs senare...

22.08

Det har inte blivit någon uppdatering idag tyvärr. Vaknade sent, satte igång med lusthuset och sedan stack jag iväg på bio. Såg avatar. Riktigt bra film! Har du inte sätt den, så se den!! Absolut. Det är värt pengarna!
Jag blev förresten klart med lusthuset. Känns hur skönt som helst. Nu är det bara att ha roligt hela helgen och inte tänka på att något lusthus ska göras, innan skolan börjar igen. Det ska inte bli så hämskt att börja skolan. Man får tillbaka det sociala livet, men läxorna är verkligen ingenting jag ser fram emot. Men det är bara att köra nu den sista terminen innan sommarlovet. Och det kommer nog att gå väldigt fort, för det är så många smålov och studiedagar mellan. Gymnasievalen känns lite bättre nu också! Allt känns bra. Det är underbart!

Btw, igår var vi hos elvira. Såg på filmen Paranormal Activity. Jag kan säga att jag aldrig ser den filmen igen! FYFAN. Den var inte speciellt läskig till en början, men det blev bara värre och värre. Och jag tror på "det övernaturliga" så jag var inte speciellt glad efteråt, ganska så rädd... Låg i sängen igår kväll och var rädd för att jag skulle dras ur sängen eller att min dörr plötsligt skulle drämmas igen, haha! Men nu känns det bättre. Det är ju bara en film, right?


What if

Kollade runt efter nya gratisdesigns, och så skulle jag byta. Men det såg ju inte riktigt klokt ut, haha! Så jag bytte tillbaka och jag ser att det inte riktigt ser likadant ut. Texten ser annorlunda ut? :o Jaja, det får jag ta och fixa.. imorgon. Nu ska jag till elvira och träffa mina vänner!

godmorgon

Vaknade för kanske en halvtimma sen? Nu gör jag iordning mig och ska snart upp till mormor för att äta lunch. Ikväll ska jag (antagligen) på ett möte på ebersteinskagymnasiet om gymnasievalet. Får se vad det är. Hoppas jag får någon bra information.
Vi hörs senare.

KE$HA


Ingen har väl missat Tic tok med Ke$ha? Den är riktigt bra. Nu har hennes album kommit ut, och den är lika bra den! Från början till slutet. Funkar lika bra på festen som framför datorn.
Klicka här för att lyssna på den på spotify!


like a bird



påfågelörhängen ginatricot.

Badhuset idag, som sagt. Med emma och evelina. Vi trodde att vi kunde äta där, men nej. De håller på att bygga om. Så gissa vem som var vrålhungrig när hon kom hem? Jag. Nu är jag riktigt sjukt trött. Skolan närmar sig. Den här terminen väntar nationella prov. Jag vill inte!!!!!! Jag vill inte byta till gymnasiet. Jag vet inte ens vad jag ska gå, och herregud, det är en månad kvar innan vi ska ha lämnat in våra val. Nu blev det lite panik!

five



Jag är vaken och färdig, om en kvart sticker jag till badhuset med e&e! Vi hörs senare. Puss!

Vilken säsong?

Jag älskar Vänner-serien och funderar på att köpa en samlarbox. Men vilken? Det spelar inte så stor roll för mig. Så... vilken tycker ni är bäst?



cold







Imorse vaknade jag klockan tolv. Direkt när jag vaknade var det lunch. Jag har nog aldrig vaknat SÅ sent!? Halv tolv brukar vara det senaste, haha! Inte någon direkt skillnad kanske, men ändå! Efter maten stack familjen ut och mata änderna. FYFAN VAD KALLT!!! Jag går inte ut och är ute så länge som jag gjorde idag, sålänge det är såhär kallt ute. Burr...! Men jag tog med mig kameran och fick några bilder (de i inlägget). Ikväll blir det bara hemmakväll med familjen. Det är mysigt det med.

this i like, yes


Bilden blev lite fail såg jag. Texten blev jätteliten!
Skinnbyxorna är ifrån gina tricot 399:-, tröjan från chicy.se 369:-
leopard-pälsjacka från modekungen 799:-, skor fråm modekungen 699:-


Oooo, i really like. Så sjukt snyggt! Give me?
Funderar på att köpa byxorna. Borde nog prova dem!


Rolandz på kanal 4

Robert Gustavsson är ju helt underbar! Och nu är han och hans "band" på tv 4. Check it out!


Svaren på frågorna

Hur länge har du haft din blogg? Den här bloggen har jag haft sen den 27 oktober 2009. Jag har haft många andra bloggar också, men de är inga jag skriver på längre. :)
Vill du bli en storbloggare? Det skulle vara roligt, men kanske inte som Kissie eller Dessi, utan kanske mer i den storleken som lisaplace?
Sportar du något? Haha, nej det gör jag inte. Jag tycker inte det är roligt. Jag har en gång, för länge sen, spelat fotboll men det är över för länge sen. Sedan har jag även dansat ett par gånger. Men nu är det dåligt på den fronten. Jag har som nyårslöfte att börja träna, så något likande kommer det att bli. ;)
Favorit mat? Jag älskar kyckling, fisk och tacos. Även fet mat som mc'd. Men favoriten är nog kyckling, pomme/potatiskroketter med bearnaisesås. MUMS!
Bästa bloggarna? Jag läser riktigt många bloggar. Jag tycker om lisaplace bilder, unitedstyle har en riktigt snygg blogg med snygga bilder och kolage, melissablogg tar grymt snygga bilder, och det finns grymt många andra bloggar jag läser, varje blogg har något speciellt som jag tycker är bra, annars skulle jag inte läsa dem. Men de bloggarna jag nyss läste upp är riktigt bra. Ni borde kolla in dem. ;)
Hur gammal är du? Jag är 15 år, fyller 16 nu i sommar.
Hur länge har du bloggat? Oj, sammanlagt vet jag faktiskt inte. Det är nog ett par år. Hm.. kanske runt 5år? 7år, till och med kanske? Men det är ju på olika bloggar. Jag har haft många andra bloggar än dehär! Jag ingen stenkoll på hur länge det är, men runt 5/ 7 år kanske?? Jag vill inte lova något.
Intressen? Ni kanske har märkt att jag älskar mode? Det är mitt intresse. Ska absolut jobba med något inom modebanchen när jag blir stor!
Vad vill du bli när du blir stor? Jag vill, som jag nämnde i frågan över, jobba med någonting inom mode. Det är det jag är intresserad av. Funderar på att bli moderedaktör på någon modetidning, eller journalist på någon modetidning. Vilken tjat om mode det blev, haha, med det är det jag gillar!
Vem har gjort din design? Det är en gratisdesign som du kan hitta här.
Vilken klädstil har du? Oj, jag vet inte riktigt. Jag har rätt blandad. Tar på mig det jag gillar. Jag gillar svart, lack, nitar, paljetter. Lite sånt. Jag tar för det mesta på mig något jag tycker blir bra. Jag har ändrat stil rätt mycket, och min garderob har inte "hängt med". Jag har inte pengar att köpa nytt för tillfället, så det blir som det blir. Lite blandad stil kan jag nog säga. Haha!
Hur lång är du? Jag vet inte exakt. Det var länge sen jag mätte mig, men runt 1.70 / 1.72? Någonstans där kan jag tro?!
Tjänar du pengar på din blogg? Nej, det gör jag inte. Men skulle gärna vilja. ;)
Varför började du blogga? Från allra första början var det för mina vänner gjorde det, jag tyckte att det verkade kul. Sen har jag slutat blogga, men sedan hoppat på det igen för att det är så kul!
Vad använder du för kamera när du tar dina bilder? Min älskade systemkamera, Nikon D40.
Berätta en hemlighet om dig själv? Oj, haha! Vet inte riktigt vad för hemlighet. Det är ju hemligt. Haha! Kommer ärligt inte på något just nu. Men det lär jag säkert göra när detta är publicerat. ;)
Var bor du? I Norrköping. :)
Hur många besökare har du? Det är jätteolika. Det varierar väldigt mycket för varje dag och det är tyvärr inte mycket besökare. Det högsta jag haft ligger runt 100.
Vilken är din favoritfärg? ROSA! Och babyfärger, babyblå, babygrön, babyrosa, hahah! Fast jag gillar de flesta färgerna, de här är mina favoriter.
Hur länge har du haft din blogg? Den frågan svarade jag på lite längre upp, sen den 27 oktober 2009. :)
Gillar du Miley Cyrus? Inte speciellt, haha!


brown

Liten update: Jag är nu nyfärgad i håret. Det blev en liten skillnad, men inte stor. Men ni ska få se bild på det. Imorgon blir det nog. Mörkare brunt blev det, för er som undrar!

Valentine's day



Bara jag som tänker se denna på Alla hjärtans dag? Jag har hört att det är då den har premiär. Det blir nog att sitta själv i biomörkret bland alla par, haha!

vilken är din favorit

1.

2.

3.

4.

5.

6.


Jag älskar iaf NR. 2.
Så sjukt snyggt. Byxorna måste jag skaffa, haha!


Keep asking

Update: Frågestunden är avslutad!


photoscape


I just haven't met you yet




Om en vecka börjar skolan. Det längtar jag verkligen inte efter. Men det är ju en vecka kvar, så det är bara att ha så roligt som möjligt nu innan det tråkiga börjar igen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Det får jag se.. Om jag ens gör något idag? JO, det måste jag!

keep me safe and warm





Glöm inte frågestunden. Den hittar du här. Update: Frågestunden är avslutad!


Manligt


HAHAHA

Frågestund

Update: Frågestunden är slut!


oh baby, you're taking it way too serious

En seg söndag, är det idag. Dagen är påväg mot kväll och jag har som vanligt bara suttit i soffan och glott. Får se till att palla mig ut ikväll. Men när man ändå har ledigt så kan man ju passa på att vila när man känner för det och har tid. Just det, måste göra lusthuset i matten. Äsh, det tar jag i veckan. ;)
Jag håller på att fundera på en ny banner. Jag har inget bra redigeringsprogram, så det måste jag fixa. Min bror lanar idag också, så den "stora datorn" är upptagen hela dagen. Det får bli imorgon.

nyår @ iduns place

Ignore my face? Så ser min nyårsklänning ut btw (den silvira paljettklänningen) för er som inte vet.

Haha, ja vad ska man säga? Det är roligt att dansa på stolar. HAHA!

Här kan ni ju också ignorera mitt face? (a)

Nirre, yes! Det blev några konstiga svara fläckar på en del bilder? :o


Det var några av alla "tusen" bilder.

Mitt nyår var riktigt sjukt kul med bästa folket.
Började med att vi fick massa gäster här hemma. Vi var 12 stycken i våran lilla hus. Det var helt sjukt. Men roligt. Runt tio tiden gick jag och frida hem till idun och där var alla andra. Det var helt grymt kul med mycket dans och bra musik. Jag vill bara tillbaka till nyår! Men nu väntar ett nytt år. Med gymnasieval och skolbyte. Fy, jag vill inte tänka på det.. haha!

RSS 2.0