ny blogg - checka!

NY BLOGG MANNEN!
check it out, va?!
& följ, följ, FÖLJ!

juliajulia.devote.se

jo såäre, jag byter bloggportal.

Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Gotland, absolut. Huset vi brukar låna varje år är helt underbar och det är nog det bästa stället på jorden. Jag älskar Gotland!!!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Med folk jag älskar, antingen på stranden, vid poolen, på stan i sandaler eller bara en mysig dag med sällskap, beroende på väder. Jag gillar både sol och regn, men en solig dag skulle jag nog vara på stranden/ vid poolen. En regnig dag under ett tak på en altan med filtar, bra musik och bra sällskap.

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Kyckling! 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Dagsresor och en vecka i Danmark med familjen. Kommer även umgås mycket med vänner.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Gul, blå, vit, rosa. What ever i like.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Midsommarstång, små grodorna, jordgubbar.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Varje sommar har varit underbar hela min uppväxt så jag kan inte välja ut en sak. Men alla gånger vi vart på Gotland!

8. Havet, sjön eller poolen?
- Jag föredrar pool framför hav eller sjö, men jag har inget emot att bada i hav eller sjö.

9. Vad väljer du i glassbaren?
Daim eller Ben & Jerrys. 

10. Vart går din drömsemester?
- En paradisö eller en varm storstad som ex. Los Angeles.


<3

Det blev en helt underbar dag på Gröna Lund idag med 4 underbara vänner. Hade riktigt roligt, förutom att jag haft ont i magen hela dagen. Det är ett minus. Men bortsätt från det har dagen varit kanon. Lite dåligt väder ibland, men ja.. vad gör det?! Underbara vänner har jag och jag älskar dem!

Jag kan inte fatta att det är sommarlov. Det känns som jag ska till skolan på måndag. Men nejnej, nu är det sommarlov. Lovely! :*


goodbye, goodbye.

Fälldes ett par tårar igår när man insåg att man aldrig med kommer att gå i D1 på underbara Enebyskolan. Herregud vad jag kommer sakna allt. Jag vill inte att det redan ska vara över.. men sånt är livet.
Jag har iaf haft 3 fantastiska år och har minnena med mig. Nu börjar det nytt i livet och det är bara att gilla läget.
Men först är det sommarlov och jag kan inte beskriva hur skönt jag tycker det är. Jag har längtat efter sommaren i över ett halvår, blivit arg över all snö som kommit om och om igen, blivit glad över när snön började försvinna, räknat dagarna till skolavslutningen och nu är det äntligen sommarlov. Men nu i efterhand tycker jag inte det borde gått så fort. Hejdå eneby, hejdå klassen, nu är det slut.



if I let you go I will never now what my life would be holding you close to me

De här temadagarna den här veckan är hur sköna som helst. Idag har jag bara skivit några rader om USAs nationalrätt och sen har vi inte haft så mycket mer att göra. Så i flera timmar har vi bara gått omkring på skolan, umgåtts med andra grupper och haft det riktigt skönt. Inte långt kvar i skolan nu. Känns både bra och dåligt. Men det ska bli riktigt skönt med sommarlov. Fast jag skulle gärna komma tillbaka till min nuvarande skola efter sommarlovet. Men, men! Man måste gå vidare.

Nu är jag riktigt trött och orkar knappt med någonting, förutom att bara ta det lugnt. Livet är underbart just nu, så allt känns helt amazing!

RSS 2.0