30 november

Riktigt skön dag. Vi hade friluftsdag idag. Volleyboll och promenad stog på schemat, och jag valde promenad. Efter det var det bara två lektioner och vaccinationsdax. Men jag har redan gjort det, så det var inget jag behövde göra idag.

Imorgon är det redan 1 december. Klart man måste kolla in nya julkalendern. Men jag kommer nog alltid tycka att julkalendern var bättre förr. Kan det bero på att jag gillade den mer förut när jag var mindre, eller är det så att den bara blivit sämre och sämre?
Vad tycker ni? Har ni någon favorit? Berätta gärna. Det är roligt att höra. :)

Det är bara så...

... jag har världens bästa vänner!
Ni gör mig så glad!!!

snygg


HAHAHA




Första advent



Det är helt sjukt att det redan är första advent. Om ett par veckor är det julafton, och nyår - vilket påminner om att jag måste hitta en nyårsklänning.


Jag är riktigt trött och har ont i huvudet idag efter gårdagen. Var hemma hos idun och det var riktigt kul. Fast vi blev lite separerade ett tag. Men annars blev det mörkerkurragömma, snack, sminkade två av killarna, kollade på björn gustafsson den bästa och en massa mer. Så nu känner jag mig lite seg i huvudet, vill helst gå och lägga mig, men jag har läxa att göra.
Förut var jag på ikea med familjen. Handlade inget speciellt.


++
på söndag nästa vecka bär det av till ullared. Hoppas på att hitta mycket bra julklappar, och något till mig själv såklart, haha!

27

Det är fredag och det är helg. Har haft en riktigt bra dag idag också. Cant explain why. Ska senare iväg till ellinor med folk! :)


I skolan kollar vi på ondskan, och ni vet Danny i EMD? Han är ju statist där i, för er som inte visste det (hur kan man missa det?). Jag tycker han gör hela filmen så mycket bättre den snyggingen, haha! Och har ni sätt nya ICA-reklamen. ME LIKE!




Svart är snyggt



Svart på kläder är riktigt snyggt, tycker jag. Kollar in H&Ms klänningar. S-N-Y-G-G-T!

Stefani Germanotta innan Lady Gaga

Man ser på henne att hon skulle bli en stor stjärna. Vilken talang!!!

Den första låten heter Captivated, och den andra heter Electric Kiss.


REGN

Riktigt skön dag. Kan inte beskriva varför, men i gämförelse till andra dagar så var denna riktigt soft. Hem efter skolan och var igentligen tvungen att plugga. Men jag orkade inte det, och hamnade här istället. Det spöregnar ute. Imorgon är det redan torsdag. Veckorna går fort. Det är sjukt.

Om jag får ett nytt objektiv i julklapp så kommer bloggningen att bli bättre. Då kommer det mer bilder. Vi håller tummarna!!!


23november

Kort inlägg. Ska ner och kolla på tv och vila ryggen. Det känns som jag fick ryggskott förut. Nu känns det lite bättre, som tur är. Hörs imorgon!

söndagsångest

Middag hos farmor idag. Efter det åkte vi in till hageby centrum där de håller på att byggas om för fullt. Mamma och jag gick in på en nyöppnat nagelbutik och impulsivt gjorde nagelförlängning. Det blev bra, men tummarna ser helt sjuka ut, så dom måste jag slipa till så fort jag hittat en nagelfil, haha.
Imorgon är det skola igen. Känns tråkigt. Alltid lika tråkigt på söndagarna (söndagsångest) men tanken på att skolan börjar igen efter helgen. Men det går så fort och snart är det helg igen, och snart är det jullov!! Underbart!

watch


söt tjej va? haha :)

töntarna


fika på kuriosa

Var på öppethus på gymnasier idag. Film& musikgymnasiet, Kungsgård, Plusgymnasiet och John Bauer. Kan ju säga att mina förhoppningar för plusgymnasiet krossades. Så jävla sämst!!! Men där emot älskade jag film& musikgymnasiet. Allt var så bra, förutom att man inte kan få något jobb efteråt, och vad är det för gymnasie isf?! Däremot så funderar jag på kungsgård - stil & trend. Shit, vilka saker dom har där. Men ändå så vet jag inte. Det är så sjukt svårt. Nog om det. Har annars spenderat dagen med mina fina vänner på kuriosa (kafé). Snart ska jag iväg till nirre som har födelsedagsfest.


Lägg märket till den sååå snygga gubben på bilden.. öhö.


halvtio

Gårdagen var jättebra. Mina vänner är bäst! Idag ska jag på öppethus på olika gymnasier. Åker snart, så fort jag blåst håret. Ikväll har nirre födelsedagsfest.

Det blev ett kort inlägg, men vi hörs senare.

♥♥


i got a feeling, that tonight's gonna be a good night

Fredag kväll och jag åker snart till nirre och träffar lite folk. Roligt roligt. :)
Som sagt i det tidigare inlägget så hade jag bara matte på morgonen och sedan var klassen på teater. I två timmar. Jag kan inte riktigt beskriva vad den handlar om, men jag kan säga att den var helt sjuk, rolig och läskig, haha.

Idag fick vi även klasströjan. Är den inte snygg eller? ;)

fredag.

Ja min uppdatering suger, det kan man ju lugnt säga. Men kan man få ha som ursäkt att man har suttit och pluggat precis hela dagen både igår och i förrgår? Har haft två stora inlämningsuppgifter i svenska och So. MEN NU ÄR DET KLART!! :D Känns helt underbart.

Idag är det fredag (grymt skönt!) och snart ska jag gå till skolan. Men det blir inte mycket till skola idag, för jag har bara en lektion och sedan ska klassen och kolla på teater i två timmar. Så jag har ingen mer skola efter det! Nice day, woho.
Ska försöka uppdatera lite bättre i helgen. :)

you never know whats infront of you.

Förlåt för ingen uppdatering igår. Jag låg och läste i Ondskan hela dagen (nästan) och på kvällen var det öppet hus på hagagymnasiet.

Var tvungen att gå hem tidigare idag. Fick migrän och det var rätt synd eftersom idrotten för en gångs skull var rolig. Men nu har jag tid att läsa klart Ondskan. Man får ju se det på den ljusa sidan, haha! Jag vet inte vad jag gör vid datorn. Borde igentligen ligga i soffan, men man dras till den när man inte har något att göra, haha!
Nej nu dunkar huvet, sovdax!

++ jag har lagt till en sak. Om ni klickar på rubriken så kommer ni till kommentarsfältet.

back to school

Första dagen i skolan efter tre veckors ledighet. Det kändes väl rätt bra. Fick tillbaka noprovet som jag ärligt trodde jag skulle få IG på, men jag fick G+. Inte mycket, men det känns sjukt skönt för mig eftersom jag inte är så himla bra i NO.

Imorgon är det matlagningsprov i skolan, vilket inte känns roligt alls. Jag lagade maten förut till middag och det är gryyymt gott! MUMS. Lagar mexikanska hamburgare (eget recept på hamburgarna) och potatisklyftor. Riktigt smaskenss!

done

Jag känner mig väldigt duktig och lättat just nu, haha! Jag har precis gjort klart lägenheten. Ska bara svara på ett par frågor så är allt DONE. Tror jag lägger mig och läser i Ondskan nu också, eller gör klart serien i bilden. Hmm, det får jag tänka på. Klockan sju (?) börjar bingolotto, och såklart så ska man spela det ikväll igen. Igentligen hatar jag söndagar, söndagsångesten kommer, men på ett sätt är det rätt mysigt. Slappdag liksom. Nu är jag hungrig och ska väl snart äta något hoppas jag. Imorgon börjar skolan igen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Hade ju varit skönt med lov igen, ohja!

in neeeed of help

Hur lägger man in en banner på bloggen? Haha, jag känner mig lite pantad nu (borde jag det?), men det här är nytt för mig, eftersom jag brukade blogga på devote.se förut.

Så någon snäll person kanske kan hjälpa mig? (a)

picture




COMHEM med Judit & Judit

Haha, jag är inte ensam om att älska denna underbara reklam va?
Awsuuum.


GRATTIS ♥

Grattis på 38-årsdagen pappa. :) Nu börjar du bli gammal... hahah! ;)


the world behind my wall

Låten; brabrabra!


Tokio Hotel - World behind my world

23.33

Sista dagen på pappa grappa idag. Liiiite sorgligt att lämna dem, men bara endel av dem. Som tack för de här två veckorna fick jag en gratis måltid där för mig och en kompis, och där är det dyrt. Så det var en bra sak. :) Fredagen den 13 idag, men har inte gett mig någon otur. Men jag har för mig att jag inte brukar det... det är ju bara en dag, som alla andra. Kom för ungefär en halvtimma sen hem från ellinor. Kollade lite på tv och umgicks, åt gooood tårta. Det gillas, hehe.

Imorgon fyller pappa år. Då blir det resturang. Nu ska jag sova. Hörs imorn. Godnatt.

Fredagen den 13

Fredagen den 13 brukar inte vara så oturlig för mig om jag minns rätt (peppar peppar). Idag är det sista dagen på praon, wohooo, äntligen! Jag blir lite smått galen på en viss person på min prao och är väldigt glad över att få slippa henne, haha. Nu, snart, ska jag upp och duscha och sätta igång med läxor. Ikväll - till elii. Imorgon fyller pappa år! Då blir det resturang. :)

in a wile...

Sitter och pysslar med lägenheten (inte min lägenhet då alltså, en skoluppgift) och det är riktigt roligt när man väl kommer igång. Men nu måste jag ge upp och börja göra iordning mig för näst sista dagen på praon. Hoppas det inte bli lika mycket folk där idag som det blev igår. Ojojoj, det var fullsmockat, haha.
+++ jag har inte ont i armen länge, wohoo!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -





knightcat (?)

11 november

Vad roligt det är när man har stressat jättemycket för att hinna allting på morgonen, så ser man att det är en timma kvar innan man ska åka. Jag blev nästan rädd för min själv att jag inte upptäckt det och trodde att det vara någon som skojade med mig och hade ställt om mina klockor (haha), men ändå så hann jag läsa en bra mängd sidor i Ondskan! Ska gå ner och ta på mig och börja gå mot spårvagnen snart. Hörs senare.


Min lillebror höll ett förstoringsglas framför ansiktet och det såg riktigt roligt ut, hahaha.
Notis: han ser inte ut sådär på riktigt :o


strawberrrry

Den somriga bilden är från igår när jag dekorerade en jordgubbsglass på praon. Smaskens alltså. Jag klarar mig ändå rätt bra även fast jag har ont i armen på praon. Men det känns inte så kul att jag ligger efter i massa skolarbete så nu när jag skrivit klart det är måste jag sätta igång med läxor. Hinner inte så mycket känner jag. Trodde först att mina tider skulle vara jättebra, men nej dom suger. Jag träffar knappt min familj och har nästan ingen tid till läxorna. Men men, lets go. Nu ska jag ta tag i det här!


röd

Min värk i armen efter sprutan blir bara värre. Jag kan knappt röra armen, haha. Så vi får se hur det går på praon då. Det lär begränsa mig rätt mycket i arbetet tror jag, tyvärr...
Ska ner och ta något att äta nu och sedan sätta igång och läsa i Ondskan.

Tips på bra musik; Kents nya album Röd. Trodde jag aldrig skulle säga det, för jag har aldrig riktigt tyckt dem var bra, men jo, det är dem!


about me

x Jag är nedrans bra på att skjuta upp saker
x Jag är en riktig mysperson, dvs. jag älskar att mysa, haha!
x Jag är och har alltid varit grymt tjejig
x Jag älskar julen
x Jag kan bli riktigt förbannad på miljöförstöring och att ingen tar tag i det och gör någon stor skillnad
x Jag är laaat!!
x Jag har världens bästa föräldrar
x Jag har världens bästa vänner
x Jag älskar att åka berg-och-dalbana (vissa, hahah)
x Jag tycker att ni ska kommentera mera!! :)
x Jag hoppas ni har stått ut att läsa detta även fast det inte var så mycket men tv visar ingenting roligt för tillfället, sååå... Det fick bli lite om mig.

Mittbena

Vad tycker ni? Ser ser konstigt ut, eller ska jag sattsa på det? Kanske vänta tills håret växt lite mer?
hmm..


L-O-V-E


chicy.se


091109

Tog svinsprutan i förmiddags och fick lite stöd av min lillebror som ville hålla mig i handen. Haha, sötis. :) Om ett par timmar är det tags att åka ner till jobbet igen. Sista veckan, nu kör vi!


YESTERDAY

Var som sagt hos Elvira igår med folk. Riktigt roligt, det är det alltid. Idag måste jag plugga, plugga, plugga!!! Har riktigt mycket att göra. Hörs senare.


Sorry

Dålig dålig uppdatering. Igår var jag och lite mer folk hos Elvira. Riktigt roligt. Imorse var jag tvungen att gå upp tidigt för att hinna duscha och göra iordning mig, för att sedan åka iväg på gymnasiemässan och direkt efter det åka till dopet av min kusin. Så det har varit full fart hela dagen, och har därför inte hunnit uppdatera. Nu väntar jag på mat och ska till Elvira igen snart.

Det känns ganska bra än så länge med valen till gymnasiet. Jag är ännu inte 100% säker, men såhär ser det ut just nu:

1. Stylist - Plusgymnasiet
2. Stylist/Stil och trend - Kungsgård
3. Musik och film - Studiefrämjandet (tror det var de?)
4. Samhäll - Haga

20.53

Uj vad jag är trött. Det var dock inte lika roligt idag som igår, men det blir väl ändring på det imorgon. Då blir det mycket att göra. Nu är jag hungrig så jag får ta något att äta, och så ska jag fortsätta att kolla på tv.

Imorgon - sista dagen på första veckan på praon, nu väntar ännu en vecka...
Lördag - gymnasiemässa och dop för min kusin.
Söndag - PLUGGPLUGGPLUGG!!!

cya

Nu måste jag sticka till spårvagnen så jag inte kommer för sent till praon. Hörs senare, puss.

onsdag

Jag älskar min prao, det är så grymt roligt, haha. Men det tar på ryggen, men det är väl något man får ta. Idag har det bara ÖST ner snö. Helt underbart. Så mysigt!! Och när man står på resturangen, det är mörkt ute och det snöar. Det påminner lite om komfirmationslägret i Stockholm. Det var så underbart!
I helgen är det gymnasiemässa och dop för min kusin.
Nu ska jag kolla på tv igen - och vila ryggen.

snow

Vaknade imorse och hade satt klockan på halv sju (!!!! call me crazy) för att jag ville träffa min lillebror innan han åkte iväg till dagmamman, annars hade jag träffat honom senast på lördag. Det hade inte varit så roligt. Men när jag vaknade kände jag att jag hade ont i huvudet och kanske borde sova igen - men nej, det gick inte. Så jag har varit vaken sen klockan halv sju, haha. Jag kände mig jättekonstig i kroppen, var yr och mådde nästan illa förut. Men nu är det bättre. Ska ta en treo och försöka göra lite läxor, innan jag sticker iväg till praon.
Och gissa vad jag upptäckte förut (för ungefär en kvart sen?), DET SNÖAR. Eller det gjorde det då, det börjar nog lägga sig nu, några snöflingor vimmlar omkring i luften, men det är ingenting som syns så mycket. Ändå så är det mysigt. Det är snart vinter, men jag gillar bara den delen till efter nyår. Sen i januari och februari är det ju bara blask. Fy.

20.55

Dagen började ju jättebra, verkligen.. inte! Spårvagnen stannade och körde inte förrens efter ungefär en kvart, så jag kom 10 min för sent till praon, jag var helt borta i huvudet och när jag skulle göra glass så blev det helt stört, haha. Men det ändrades sen och dagen slutade ändå rätt okej. Kom och tänka på att jag inte kommer att träffa min lillebror (5år) på hela två veckor, förutom på helgen. För att jag sover när han åker till dagmamman, och när jag kommer hem så sover han. Det känns ju inte så roligt.
Nu ska jag fortsätta mitt tvtittande och hoppas på att ryggvärken försvinner snart.

tisdag

En ny dag på praon. Ska även lämna in musikvideon idag, och så måste jag läsa en hel del i Ondskan. Det är ganska mycket läxa över praon, men det ska jag fixa! Hörs senare, eller ikväll.


Första dagen

Första dagen på Pappa Grappa var skitkul!! Jag får gratis glass och läsk när jag vill och italiensk ungsbakad pizza till middag. Mumms på det. Tiderna är mellan 15.00 och 20.00. Kanske lite sent tycker ni? Men det är riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag kolla på den nya serien Ullared. Haha, det kommer bara mer och mer såna serier, men ändå är det roligt att kolla på dem. Hörs imorgon igen.

Let's head off

Nu går jag ner och äter lite mat, fixar mig, och sen bär det av till Pappa grappa. Här ska jobbas! Har laddat mobilen med lite musik så jag inte har tråkigt påvägen dit, haha! Hörs senare.


Bloglovin

Nu är det fixat. Följ gärna min blogg med bloglovin!
Ni hittar knappen längst ner på menyn på bloggen!
(och där kan ni även hitta några av mina kompisars bloggar)
om det är någon mer av mina vänner som vill att jag ska
länka dem är det bara att säga till.

thats money honey



knightcat

wow

Ni bara måste se den här videon. Den är iof likadan genom hela filmen, men det är riktigt snyggt. Den här är det näst största akvariumet i världen. Och låten i klippen var riktigt fin, den hittar ni här.


and waiting for the feeling

Godmorgon. Har precis kollat på tv nu en stund nu på morgonen (vakande ovanligt tidigt idag) och ska nu hoppa in i en snabbdusch, ta på mig kläder och sedan klockan tre börjar praon. Det blir roligt, hoppas jag. Skriver kanske något mer innan jag åker annars hörs vi senare.

1november

Oj, det är redan November! Vad tiden går fort. Idag är det sista dagen på lovet, men en del andra ska till skolan imorgon, själv börjar min prao då och håller på i två veckor. Helt underbart! Jag kommer vara på Pappa Grappa. Det kommer nog bli roligt tror jag. Bättre än att vara i skolan iaf, haha! Har varit runt i lite affärer idag. Orkade inte bara sitta hemma så jag drog iväg med familjen ist. Fick ett par sköna duntofflor. Myyys nu i vinter! Och man börjar verkligen få julkänsla nu när alla affärer plockar fram julpyntet. Men det är härligt. Inte lång tid kvar nu ju. Nu är det snart mat och sedan blir det att spela bingolotto med familjen.


Lyssnar på just nu; Michael Jackson - Human Nature - bäst.

RSS 2.0