love

Jag älskar kavajen på bilden!
Klicka på bilden för att komma till hemsidan (klicka dig vidare till stylebook).


noircomlet

500
500
500
knightcat


lördag

Godmorgon. Eller godmiddag (?). Jag sov nog lite för länge idag. Kommer snart vända på dygnet. Men så blir det när det är lov, haha. Jag vaknade nog runt tjugo i elva tror jag. Och nu ligger jag och tittar på inspelningen av gårdagens Idol, halvsover nästan på soffan och är jättehungrig. Men det är ingen idé att äta frukost nu, då äter jag ingen lunch. Gårdagen var jätterolig. Vi vart inte så många, men det var roligt ändå! Ikväll ska vi nog träffas igen, men då blir vi antagligen ett par till.


Idun så grymt goda glasstårta med glass, grädde och maränger. Muuummss...

-rubrik-

Ska slänga i mig lite mat nu och sedan åka ner på stan en sväng. Hoppas jag hittar en present fort, för jag har verkligen svårt att hitta presenter, och då lär jag få lite småpanik. Uppdaterar senare!

17.22

Min dag har bestått av tv tittande, städning och läsning. Håller på att läsa Ondskan i skolan. Har sätt filmen ett antal gånger så man vet vad som händer. Jag har inte ens ätit lunch idag. Det blev brunch (stavas det så?) så jag är väldigt hungrig nu. Men som tur är så är det mat nu!


Godmorgon

Vaknade för en stund sedan (runt halv tolv?). Idag måste jag ner på stan igen och köpa present till Idun som har fest imorgon. Att det ska vara så svårt! Och så måste jag komma på vad man kan klä ut sig till... Att det också ska vara så svårt. Hoppas verkligen att jag kommer på någonting snart, för jag börjar få lite småpanik.

Förslag?

Någon som har någon idé på vad man kan vara på halloween? Jag tänkte mig mer åt maskerad hållet, alltså inte spöke, häxa eller någonting sånt 'spökligt'. Gärna något som inte kostar så mycket pengar och som man kan fixa hemma.


something new

Den vita tröjan (sjukt skön att ha på sig) och västen är två av sakerna jag köpte igår på Cubus vip-kväll. Fick även med mig ett par strumpbyxor (javet, även fast det nästan är vinter), ett svart linne med spetts bak och nödvändiga underkläder. Nöjd.


lets make a change

Kom hem från bion för en stund sedan. Grymt bra film. Han var ju helt otrolig. Jag tror absolut inte att han har våldtagit barn och allt det där tidingarna skrev. Han verkade vara en så snäll och rolig person. Jag skrattade åt en del saker han sa och gjorde. (För er som inte vet vem jag snackar om, så är det Michael Jackson). Däremot blev jag lite rädd då han sa att vi har 4 år på oss att rädda jorden. För i helvete, gör något åt saken alla politiker och ni som har hand om alla stora frågor. Sitt inte bara och titta på. Make a change!! Snart är det försent. Nej fy, jag hatar att tänka på såna saker. Ska lägga över lite bilder och sedan får ni se två av sakerna jag köpte igår på Cubus vip-kväll.

utanför mitt fönster
utanför mitt fönster.

13.02

Har precis duschat, packat upp kläderna jag köpte igår (ni får se bilder på det senare) och ska nu ner och äta lite. Senare blir det att sticka ner till stan med Nirre för att sedan se Michael Jacksons 'This is it'. Grymt. Han är var grym! Hörs senare.


weekday - give me!

weekday - kläder - vill ha


Tik tok



Sitter och äter en för sen lunch innehållande en Hawaii pizza och lyssnar på musik.
För tillfället är det denna låt med Ke$ha. En riktig partylåt, haha. Den är bra.

At last.

Nu har jag hållt på och tragglat med ett bloggnamn i veckor och finaly, nu hittade jag ett som inte var upptaget. Om det är ett bra namn vet jag inte, men min fantasi står på noll så det får bli det här namnet.

Lite om mig själv då:
Jag är en 15-årig tjej som bor i Norrköping. Går snart in på sista terminen i nian och funderar på att gå Stylist på Plusgymnasiet.
Mitt största intresse är mode och jag tycker om att fotografera (fast nu är min kamera trasig, så nu blir det inte mycket fotande).
Annars på fritiden umgås jag med mina vänner, går i skolan och har därför ganska fullt upp med läxor.
Här i bloggen kommer ni få läsa om min vardag, mode, se bilder och andra saker jag lägger ut. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0