Gott nytt år!

Snart kommer alla gäster hit. Ujuj, vad det kommer att bli trångt i vårat lilla hus. Men det kommer bli bra ändå. Runt tio sticker jag till Idun med vännerna och firar tolvslaget. Sover även där så nästan gång vi hörs är 2010.
Är lite orolig nu också. Min mormor åkte iväg med ambulans förut. Hon hade jättehögt blodtryck och var yr. Fyy. Jag hoppas på att allt går bra och att det inte är något allvarligt!


what about now

Vad jag längtar till imorgon! Det kommer bli riktigt kul. Jag är nog klar nu med allt. Klänning check, skor check, packning ohno! Det får jag göra imorgon. Systemen ska med också, så det kommer mycket bilder in senare... Nästa år. Låter helt sjukt att det är nyår redan imorgon. Jag kunde inte riktigt fatta att det var julafton den 24 heller. It's sick. Tiden går för fort... säger jag som är 15. Haha!


JATACK!



Testade dessa snyggingar på stan idag. Lite för höga, tyvärr.


den näst sista

Idag blir det stan igen. Oj, vad jag springer där. Men det är roligt. Den här gången med katarina. Det var länge sen bara hon och jag gjorde något, så det ska bli roligt. Imorgon är det sista dagen på 2009. Oj, vad tiden går fort. Det här året har verkligen varit bra. Fått nya vänner, gjort nya saker, haft riktigt roligt med mina underbara vänner och en massa mer. Nu är det bara att hoppas på att 2010 blir ännu bättre. Det är bara att göra det ännu bättre.

Har ni några förhoppningar om 2010? Brukar ni ha nyårslöften? Ska ni ha det iår, och isf vad? Berätta, det är roligt att veta. :)


everybody but me

Jahej! Kom nyss hem från stan. Fick med mig glittriga tights, kjol och hårband med mig hem. Mellandagsrean är så dålig iår. That sucks! Ni får bild på allt imorgon.

Här slänger jag in en bild på mig själv. Och jag sa ju att ni skulle få se en bild på nyårsklänningen.. ÄSH. Det får ni se på nyår. Nu sticker jag till kattis. Puss...

HAHAHA på bilden!


Jag ska snart färga håret mörkare. Shit vad mitt hår bleks fort. :o

BÄSTA ICA-reklamen

Så himla skön. Det är är nog en av de roligaste ICA-reklamerna. Vad jag skrattade. HAHA!


one two three

Modekungen.se har grymt snygga kläder. De här sakerna önskar jag att jag hade i min garderob.




modekungen.se

SÅ SJUKT SNYGGT!


2

Rekord-många besökare igår. Det gillas starkt! Snart är året 2009 över. Två dagar kvar och jag känner att nyårsafton kommer att bli bäst! Åh, vad jag längtar. Det kommer att bli MYCKET bilder.
Min bror har inte kopplat in datorn än, och nu är han och åker skidor, så än kan jag inte lägga in några bilder. Jag vägrar koppla in den själv, det är han som ska göra det. Han har använt den, haha!
Senare ska jag iväg och ta kort till moppekörkortet. Efter 2012 så måste man ha ett annat körkort än det jag har nu, så det är väl lika bra att fixa det nu istället för att skjuta upp det vilket jag är för bra på att göra, tyvärr. Mot eftermiddagen åker jag ner på stan igen och checkar rean med Nirre.

cya.

Nu åker jag till ellinor och träffar mina underbara vänner. Vi hörs imorgon snyggingar!

tell him i miss him. can you tell him from me?

Jag älskar den 


GIVE ME



449:- på dinsko. GE MIG, tack? (a)

Vill du ha fler besökare till bloggen?

Jag lyckades att byta design!! Nu blev jag glader. :) I did it.

Tänkte tipsa om en blogg, som tipsar om bloggar. Gå in där och skriv en kommentar till dom så kan du bli tipsad på bloggen. Dom har många besökare där så även du kommer få skjutts på statistiken.
Gå in här och sen dröjer det nog inte länge innan du får fler besökare till bloggen.


HEELLPP!!

Jag har försökt nu flera gånger att byta design. Jag hittar olika gratis designers på olika bloggar och sätter in dem på min blogg. Men varje gång så fungerar det inte?!?! Det ser bra ut när jag klickar på "Förhandsgranska", men när jag sparar så ser det ut som innan. Vad fan är felet? :o
In neeed of help! Det skulle vara jättesnällt om någon kunde hjälpa mig.

ps.
Det blir likadant när jag lägger in en banner också. Det fungerar inte då heller.. :o
ds.

12.10



Vaknade för en stund sen av att min lillebror rusade in i mitt rum och väckte mig, så nu har jag ont i huvudet. Haha!
Får se vad jag hittar på idag, men jag vet iaf att min bror ska lana idag igen så jag kommer inte ha tillgång till den stora datorn idag heller. Jag ska försöka låna den en kortis lite senare.

Har ni sett Tomten är far till alla barnen? Den är riktigt jobbig tycker jag. Min bror kollar på den just nu, i samma rum där jag sitter, och den är ju helt sjuk, haha. Fast ändå är den rolig... Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, bara att den är helt sjuk. Vad tycker ni om den?

magical

Det är Idol 09 - De magiska ögonblicken på tv just nu (snart slut (kl.21)). Eriks framträdande med låten Run to the hills var helt sjukt bra. Han är så jävla bra!!


Bara lyssna på honom. Helt otroligt bra...


new year 08-09





(C) b me

well, thats whay you say...

Tack för alla fina kommentarer om klänningen. :) Och välkommen alla nya läsare, hoppas ni stannar!

Min bror har den stora datorn idag. Han lanar med sin kompis, så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder idag. Tänkte lägga in en bättre bild på hur klänningen ser ut, men det får bli imorgon då!
Idag har jag åkt runt med pappa och lillebror. Vi skulle köpa ny hemtelefon. När vi kommer hem så ligger det ingen telefon i kartongen?!?!?! Så vi fick åka tillbaka och då visade det sig att det var ett visningsex. Men vafan har dom den kartongen på hyllan för? Men nu fick vi en ny så allt är som det ska.
Nu känner jag mig redo till nyår... eller ganska. Skor tänker jag fortfarande på. Kan ju inte gå med mina 9cm klackskor i det här hala vädret. Det känns lite riskabelt, haha! Det får nog antagligen bli mina vanliga. Kommer ju säkert ändå vara inne hela kvällen?

mellandagsrean

Det är sjukt vad mycket folk det är på mellandagsrean. Jag skulle ha gått in på monki lite tidigare än vad jag gjorde känner jag, för hela affären var smockfull av folk. Jag hittade flera plagg inne på monki som jag skulle velat köpa. En av dom har jag gått och suktat efter länge, men nu fanns den bara kvar i Large, sorgligt nog. Kön till provhytterna var för långa inne på monki så jag orkade inte prova någonting. Man fick ju nästan panik där inne av allt folk. Jag får nog komma tillbaka en annan dag... Jag kom iaf inte hem tomhänt. Jag köpte en silvrig paljettklänning till nyår, en "vardagsjacka" med nitar och lite smink. Jag tog inte med mig alla pengar (kändes lite riskabelt) så jag får nog åka ner på stan igen innan mellandagsrean slutar, när det har lugnat ner sig lite (om det nu gör det?).


OCH VISST ÄLSKAR VI MINA FINA BILDER? njaaa...
Nyårsklänning - Från VILA


"Vardagsjacka" - eller vad man ska kalla det?? Från New Yorker (:o)


Godmorgon

Vaknade för en stund sedan så nu är jag riktigt trött. Snart åker jag ner till mellandsgsrean på stan. Hoppas jag hittar något snyggt och billigt såklart! Jag skiver när jag kommer hem. Nu måste jag rusa till spårvagnen. ;)

22.08

Kollar på en av filmerna jag fick igår; I taket lyser stjärnorna. Jag har sätt den förut, men fy vad sorglig den är.
Imorgon börjar mellandagsrean, så såklart ska jag ner till stan. Hoppas jag hittar något snyggt och billigt för äntligen har jag pengar. Visar imorgon om jag har köpt något. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

julen 09

Fick fyra filmer (de ni ser på bilden).


Här syns det det mesta, men dock inte allt, av det jag fick...


Mitt älskade objektiv


Kameran med objektivet...


Smink och penslar.


850:-



Julen i bilder. Jag fick mer än vad som visas här på bild nu, men det är lite av det.
Imorgon får jag ta och köpa nya kläder. Det behövs!!!
Eftersóm att jag fick objektivet på kvällen så tog jag inga bilder under dagen (min mobilkamera suger) så därför är det bara bilder på julklapparna.

juldagen

Sitter just nu hos mormor med en huvudvärk som inte vill försvinna. Natten blev ju som den blev och det är inget jag behöver gå in på, men det är nog orsaken till varför jag har ont i huvudet just nu.
Familjen åt lunch här idag så jag tror jag åker hem snart. Då ska jag lägga in bilderna på julklapparna som jag fick igår. Det var en riktigt bra jul igår. Nu kan jag äntligen fota mer och bloggningen kommer att bli roligare. Imorgon sticker jag ner till mellandagsrean.

Hörs när jag kommer hem...

im so fukki'n happy - GOD JUL!

Bästa julen, bästa presenterna.
Blev väckt imorse halv nio och gick upp. Fick "morgonpaket" som jag får varje jul - tradition. En FRIDA-tidning och ett paket russin. That's how we do it. Sen gjorde jag iårdning mig och runt halv 11 tiden åkte vi till kusinerna där släckten väntade. Vi åt och sen kom tomten. Fick 550:-. Mellandagsrean, here I come! :D Efter ett tag så åkte vi hem och öppnade alla julklappar här hemma medans Kalle Anka var igång. Och nu till det bästa: JAG FICK MITT ÄLSKADE OBJEKTIV. Hur glad tror ni jag är?!!!?! :D:D Nu kan jag äntligen fota igen och bloggningen kommer att bli roligare. Fick även andra saker så som; två spel (sanning & konsekvens och tjejkväll), 4st filmer, digital fotoram, gina-linnen (verkligen behövande), lacktights, parfym (min älskade So...? Superstar), sminkpenslar med mera!
Nu sitter jag och kollar på Kan du vissla Johanna. Senare kommer mormor och anders hit. Då blir det mer julklappar, haha!

Bilder kommer senare.

da'n före doppareda'n

Imorgon är det julafton, som hela Sveriges befolkning redan vet, så det är ju ingen nyhet. Jag letar fortfarande nyårsklänning men jag tror jag hittat några snygga, fast som jag först måste prova i affären innan.

Idag har jag bara slappat och njutit av lovet. Hjälpt pappa lite med julmaten, gjorde jag också.
Jag blir riktigt irriterad på att min design inte vill som jag vill. Någon som vet vad som kan vara fel? Det är säkert något litet simpellt som är fel.

Ikväll blir det att spela bingolotto på deras uppesittarkväll, som vi gör varje år. Det får liksom julkänslan att komma fram mer, för nu är den död för mig (julkänslan alltså). Okej, pyttelite julkänsla finns väl...


fail

Jag håller på med en ny bloggdesign och det gick ju bra tills nu. Jag klickade på förhandsgranska och allt såg bra ut. Sen sparade jag, men då ser det ut som vanligt. Irrriiitteerraaanndeee. Det funkade inte. Förhoppningsvis går det snart igen.


Så här ser det nya ut iaf;

Freakking awsum


3 dagar

Julen närmar sig med stormsteg. Bara ett par dagar kvar nu och jag måste medge att jag faktiskt är lite "paket-sjuk". Längtar till julen nu riktigt mycket faktiskt... Hoppas jag får det jag önskat mig mest av allt i år...!
Idag har det inte hänt mycket alls. Trodde det var lördag idag förresten. Fast det är måndag, och LOV! Underbart.
Igår blev det filmkväll hos jesper och idag ska vi till idun. Jag har de bästa vännerna, tveklöst!




Meen, vad jag saknar sommaren.
Så sjukt mycket!

hej mitt vinterland



Nu är det riktigt kallt och vitt ute, så det kommer verkligen att bli en vit jul iår. Woho, äntligen!
Igår slutade jag skolan.. så nu är det jullov. :d Och om fem dagar kommer tomten...!
Igår efter skolan var vi hos frida och kollade på en massa filmer. Lite seg blev man, men det var mysigt.
På kvällen var vi hos mig och nu ikväll ska vi till elvira..

Snart ska jag börja platta håret... eller locka? ... eller kanske krusa? We will seee.

snow

Ojojoj, vad stolta jag blir över er om ni orkar läsa allt detta. HAHA!

Snön har vräkt ner hela dagen
både igår och idag. Men det är roligt att snön äntligen kommit. Hoppas det blir en vit jul i år!

Dagen har varit helt otroligt skön. Sista dagen i skolan den här terminen, det här året. Imorgon har jag sovmorgon och börjar halv elva - men inte på skolan, utan inne i stan. Vi ska kolla på skolbio. Bröllopsfotografen, heter filmen. Aldrig sätt den, så om det är någon som sätt den kan ni ju säga vad ni tycker om det. :) Efter bion slutar vi och då blir det antagligen stan - med 7 kronor på kortet. Men det är snart jul, så jag ska inte köpa något. På fredag är det skolavslutning. Sweeet. :D Nästa vecka är det j-u-l-a-f-t-o-n!

Idag
var jag, kattis, therese och idun i pulkabacken. Det blev inte mycket pulkaåkning (eller för min del - soppsäckåkning). Vi satt mest i en stor snöhög vi hade gjort och snackade. Sen gick vi hem till mig och satt på mitt rum och mös med en varsin kopp te. MYS.

Nu ska jag fortsätta kolla på Jamie Lagar Julmat. Jag har ända sen jag var liten älskat att kolla på matlagningsprogram, haha! Lite sjukt kanske? Jag vet faktiskt inte varför, men så är det...

Nu känner jag att jag fått med allt jag kunde komma på i ett inlägg. Bra jobbat.

i want them all



Nyårsklänningar. Vad ska man ha?


14 december

Håller på med en läxa om hasch just nu. Det går väldigt bra. Blev faktiskt precis klar. Jag och Ellinor ska skriva om hasch, men jag tänkte ta med så mycket information som möjligt så blir vi klara fort.
Och jag kan nog säga att jag jobbade riktigt bra idag på So lektionen! Jag hade inte börjat med religionsuppgiften innan, men jag hann med så mycket så nu är jag nästan klar. Sweeet!

Snart blir det mat och så kanske jag börjar med lusthuset som ska vara inne i övermorgon. Det är mycket nu, men så är det i nian.


i just laught at ya´

Såg den här videon på Carolinas blogg.
Haha, Erik är ju för härlig. ;)


Nya stjärnan - ERIK

Gårdagen var riktigt bra! Inga bilder dock, eftersom min systemkamera är trasig. Jag äger ingen annan kamera förutom mobilkameran - och den suger! :) Vi hade riktigt kul med dans, film, skratt och firande av Matarr. Och 5 av alla mina underbara vänner följde mig till mormor igår kväll, där jag sov under natten. Vaknade klockan tolv idag. Så jag har nästan sovit bort halva dagen. Om någon timma ska jag till Elvira och träffa samma folk som igår. Jag är nästan alltid borta hos vänner på fredag- och lördagkvällarna. Men det är kul.


Och, vad tycker ni om Idol-vinnaren igår?
DET VAR VERKLIGEN BÄST PERSON SOM VANN!


fredag 11 december

Har börjat fixa och styra här hemma. Snart kommer alla. Vi ska bland annat fira Matarr som fyller 16 på söndag, men som ska till Gambia då. Så då passar vi på nu och fira honom nu istället.

Har inte så mycket mer att skriva om. Det är fredag. Heeelt underbart! En vecka till, sen jullov!!
Nu ska jag äta lite. Puss!


i got a reson

Var i Ullared igår. Därav den tomma uppdateringen igår. Jag klev upp runt halv fyra (ja, på morgonen/natten) och bussen åkte klockan fem. Köpte julklappar och småsaker till mig själv. Bland annat en tavla (med motiv av MJ), en ny plattång, min andra luktade konstigt och håret fastnade i den. Även lite småsaker som sminkpads, hårspray och läsk till hemresan. Jag vill tillbaka! Allt är så grymt billigt där och man kan hitta allt. Får bli nästa år igen!

Here is some picccs!



fredag!

Nu är present till katarina fixad, kan dock inte säga vad det är. Men jag hoppas att hon blir glad, såklart.
Det är helt sjukt att det är fredag redan. Ikväll ska vi till ellinor och imorgon till kattis. Jag lär ha migrän på söndag!

3

Det är torsdag, men det känns som fredag för att jag inte har någon läxa att göra - och det är riktigt skönt! Fick tillbaka SO:n om Hotel Rwanda igår, fick MVG-. Riktigt nöjd och glad över det. Idag fick vi betyget på våran musikvideo också - MVG! Men vadå härligt? :D

På lördag har kattis födelsedagsfest och på söndag åker jag med mamma och lillebror till Ullared (som jag kanske redan nämt?) och då blir det julklappsshoppning.

Nu ska jag fortsätta lite på min önskelista och snart äta. Puss.

Julkalendern 2009 - HISS / DISS?

Var det någon mer än jag som såg julkalendern imorse? Jag var bara tvungen kände jag. Ville se hur den var i år. Och jag tror jag sätter en tumme ner på den. Iaf efter vad jag såg idag. Supersnälla silver Sara & Stål Henrik har blivit pensionärer? Haha! En julkalender om två pensionärsuperhjältar.

 

1 december

Nu är önskelistan postad till tomten (snarare mamma och pappa). Nu är det bara för min del att köpa julklappar, sen är jag redo för julen! Igentligen är jag det nu med, den får gärna komma redan imorgon, men det är mysigt med all julmys såhär innan jul. Pepparkaks- och lussebullsbak, pyntning, köpa julgran, lyssna på julmusik och allt annat. Härligt.


Min önskelista ser ungefär ut såhär;
x Nytt objektiv till min systemkamera!!!!
x Lite blandade utvalda kläder (tänker inte låta dem få fri tillåtelse och köpa vad dem vill ;))
x 120 ögonskuggor palette och sminkborstar
x En MASSA pengar & presentkort!!
x Spel och andra blandade småsaker

... med mera ...

RSS 2.0