this is my life, my friend

Ola - Unstoppable

Salem Al Fakir - Keep On Walking

Eric Saade - Manboy

Darin - You're Out Of My Life

Anna Bergendahl - This Is My Life

Peter Jöback - Hollow


Några av mina favoriter i melodifestivalen.

i better keep on walking

Lugn dag. Har bara tagit det lugnt hemma och pluggat lite. Men nu slog det mig att det är skola imorgon. Ursfyochblä, Inte roligt. Men vad ska man göra liksom. Bara att gå dit. Nu blir det mat och sen film, tror jag.

maniac


Wonderful
stockholmstreetstyle.feber.se

this time baby, i'll be bulletproof

Maskerad igår. Riktigt bra kväll. Bilder kommer senare.
För en stund sen var jag på Candyland, nordens största godisaffär. GÖTT!
Ikväll får vi gäster. Trevligttrevligt, haha!

100226

Efter mycket funderingar vad jag ska va på maskeraden, är det äntligen fixat. Tack Elli för lånet av kläderna. <3
Lite senare ska jag till nirre och hjälpa henne med att locka håret. Sen blir det att fixa sig, äta och sedan sticka tillbaka till henne igen, runt klockan sju. Det kommer bli riktigt kul. Ser fram emot det.

Bowling igår ja, och jag kan tvåa i mitt lag. Blev förvånad eftersom att jag oftast brukar komma sist. Bra jobbat, till mig själv. Haha! Men huvudsaken är att man har roligt, och det hade jag. Efter bowlingen blev det mys hos frida en stund.

sjukt.



Någon mer än jag som tycker det här är helt sjukt. Sju-åringar som dansar såhär. Herregud...

100224

Vaknade runt klockan elva i ett kokhett rum, på grund av att elementet var uppskruvat till max. Skruvar den upp sig själv eller? För senast jag ändrade värmen var till minus, kallare. Enda gången jag är i mitt rum är när jag ska sova, och då ligger jag under ett stort duntäcke, och det räcker med värme, oavsett hur kallt det är ute, haha!
Ikväll blir det filmkväll hos kattis med ett par stycken. Skönt att komma utanför dörren idag, haha! Imorgon ska vi spela bowling och på fredag är det maskerad hos nirre. Ser verkligen fram emot dagarna som är kvar på veckan. Men då måste jag nog ta och göra lite läxor idag. Läsa i engelskaboken är preoritering nmr.1... och så kan man ju vara lite snäll mot mamma och pappa och städa lite här hemma, eftersom mamma köpte lite nya kläder till mig förut, haha.


give.me


11:50

Det är måndag och det är lov. Hur skönt som helst. Idag ska jag försöka få lite läst i min engelskabok. Om jag har lust och ork. Annars kommer jag nog att titta på återfunna Eva & Adam på mormors lånade video (eftersom våran är trasig). Jag älskade den serien när jag var liten och tyckte de var sååå stora. Nu är det lika kul att titta på det men nu är de sååå små! Men tyvärr hittade jag bara säsong två och tre. Jag vet att jag har allihopa. Hoppas jag hittar dem...


if i cant love you, then who will


Klicka på bilden för att höra låten via spotify.

always look at the bright side of life

Igår var det exakt, bara, fyra månader kvar till jag blir 16. Då skiner solen, ingen snö finns kvar, man kan använda shorts och sandaler, högklackat och linnen. Man kan sola och bada och högstadiet är slut. Det är sommar då. Och jag längtar något så enormt mycket.
4 månader. Inte långt kvar...






bilder; jag.

it's to late, you gave up.

Gårdagen var väldigt rolig. Det blev besök av "Greta" och "Svettlana" aka Svettis. (Hej, jag heter Svettlana, men ni kan kalla mig svettis). hahaha!
Lek i mörker är också roligt... missuppfatta det inte bara.
Idag är det söndag, men det gör ingenting, för jag behöver inte gå upp klockan sju imorgon bitti. Det är lov och jag ska ta vara på varje dag.

bloggtips.

Tänkte bara tipsa om en väns blogg. Han lägger ut photosopade bilder som han gjort själv. Duktig är han. :)
Vi ska starta eget någon gång, jag fotar och han fixar bilderna. ;)
Klicka här för att komma till Adams blogg.

SNÖSTORM

Fy, vilket hemskt väder det är över Östergötland. Snöstorm, klass två varning och de rekommenderar att man ska stanna inne. My ass, att jag tänker göra det. Nepppp, jag ska träffa vänner sen.

friday night

Det är lov! Helt underbart. Proven idag kunde gått bättre. Blev inte så jättenöjd. Men jag gjorde mitt bästa i alla fall. Ikväll ska jag träffa min vänner och känna att det är helg/lov. Inte tänka på skolan någonting, bara ha roligt.
Vi hörs.


18

Otroligt bra dag. Lång, men så bra ändå!!!
Och något annat bra är att jag inte behöver göra klart NO-häftet som igentligen skulle vara inne imorgon.
Däremot har jag två prov imorgon (NO & matte), så nu ska jag sätta mig och plugga.

i miss you, sun.

Jag orkar inte med den här veckan som ser ut på det här sättet;

Måndag
Tisdag
Onsdag
- plugg på no-häftet, ma&no-prov
Torsdag - plugg på no-häftet, ma&no-prov
Fredag - inlämning av no-häfte, matte prov och no prov

Det kanske inte ser jobbigt ut, men jag har mycket kvar på häftet och proven måste jag lägga ner mycket plugg-tid på. Jag får kolla med min NO-lärare om det finns någon möjlighet att lämna in häftet efter lovet som är nästa vecka, annars kommer jag få panik. Jag vill bort, jag vill åka utomlands och åka bort ifrån snön ett tag. En vecka bara, bara så att jag får komma till värmen ett tag. Nu ska jag försöka plugga lite, om det går, om jag inte somnar.

plugg plugg, bara massa plugg



D å l i g  k v a l i t e t !

Det var länge sen jag skrev ett inlägg om dagen. Så här kommer ett;
Lite rolig fakta om dagen är detta.. På engelskalektionen, tio minuter efter att lektionen börjar, så reser sig halva klassen upp samtidigt, säger tack och hejdå och går ut ifrån klassrummet. Min stackars engelskalärare blev helt stumm, hon visste inte vad hon skulle säga. Hon bara stog där och såg sjukt förvånad ut. HAHA! Skön klass man har... Jominsann, det gjorde min dag. Typ.

Annars har det väl inte hänt så mycket.. Har bara haft tre lektioner med sovmorgon. Jo, tisdagen är bäst, efter fredag såklart. ;)
Nu sitter jag och pluggar skitNO. Inte så där jätte roligt, kan jag inte säga att det är. Men det måste göras. Lite senare äter vi middag hos mormor, för att hon fyller år. Grattis till henne. :) Men vänta.... det betyder ju... JAG HAR NAMNSDAG IDAG! Grattis till alla Julior (Julia).

så sant.

Jag läste något viktigt på en tjejs blogg. Så sant och så sjukt. Vi måste skärpa oss.
Läs här.

Arkiv 2





Valentine's day

Glad alla hjärtans dag.


jävlaonödigadag.

amazing



Michael Jacksons låt "We are the world" har gjorts om till en ny verition av de största artister, just nu, till en sång om Haiti. Den är underbar!

10 10 02



Förlåt för den urdåliga uppdateringen. Kan man få skylla på skolan?

Mina veckordagar flyter på och jag längtar bara mer och mer till sommarlovet. Det är helt sjukt... Är det lagligt att längta så här mycket för att få sommar? Snart kanske jag gör något dumt som att kapa ett plan och åka till ett varmt land... haha, nej! Det var inte ens kul.
På söndag är det alla hjärtans dag, och det är väl fler än jag som inte har någon att fira den med. Men man kan ju alltid fira den med sig själv och köpa något till än själv? Det låter som en bra idé!

Shabby Chic



Jag älskar den här stilen på rum. Jag har något liknande i mitt rum jag har nu, men så här "extremt" vill jag ha.


RSS 2.0